Bilder 2018-05-07T11:16:46+00:00

Toombstone

är världens största och mest detaljerade westernstad byggd enbart för paintball. Syftet med Toombstone är att ge dig en upplevelse som du inte kan få någon annanstans. Du väljer själv om du vill köra sniperstilen och vänta ut din måltavla bland stans all prång och gömslen, eller om du kör John Wayne-stilen, stormar in med puffran redo och rensar upp i stan.

Woodstock

är en 48 x 36 meter stor bana och är gjord för snabb och intensiv paintball. Perfekt för företags- och skoltävlingar. Värnen är mobila och banan kommer därför inte att se likadan ut från månad till månad. Den är även belyst så det går att spela då det är mörkt ute.

Vietnam

domineras av “bambudjungel” med bebyggelse och ett störtat flygplan samlat på en äng. Fyra meter höga vakttorn som startplats för båda lagen. På den “ryska” sidan ligger det en sjö och banan har ett vattendrag som rinner genom “bambudjungeln”. Fyra broar finns för att ta sig över vattendraget. På den “amerikanska” sidan ligger det tre tunga bunkrar som sista försvarslinje.

Speedball

är en smal bana med sina 30 x 70 meter. Banan är full av värn som till större delen består av ca 300 år gamla stockar! Banan är konstruerad så att du kan använda alla spelstilar, från lömska krypande snipers till den värsta kulsprutespelaren.

Landora

är en liten och intensiv bana. Den helt symmetrisk med 19 färglada värn som vi numrerat för att underlätta din kommunikation med laget.

Virgin

är vår största bana med omväxlande terräng. Virgin består av “öar” av björk och gran blandat med öppna ytor. Ca 40 procent av banan är ganska tät med gran, tall och björkblandning, som har ett “spindelnät” av gångar att försvinna i. För att senare dyka upp på en ny plats vilket kan bli mycket förvirrande för dina motståndare. En favorit bland de spelare som vågar röra sig mycket.

Urban

Här blandas vildmark och civilisation i en långsmal bana. Stora granar, höga bildäcksvärn, dumperlastardäck och värn av slipers i en uppskattad “head to head” bana som tillåter smygning. Banans karaktär gör att det är svårt att höra varifrån röster kommer. Därför kan man kommunicera högt och tydligt utan att motståndarna vet var man är. En liten sjö ligger i bangränsen åt väster, här har många blivit lite för ivriga och fått ett ofrivilligt dopp.

Trio

med sina tre totalt olika sorters terräng. Ca 40 procent av banan är djupaste granskog som vi “skalat” av de döda grenarna två meter upp på stammarna, viket gör att du kan se dina motståndare på långa håll men har svårt att träffa dem, cirka 20 höga “ståvärn” är utplacerade på strategiska ställen bland granarna. Ca 20 procent består av yngre granskog som är intakt och resterande 40 procent är uppvuxen björkskog med stockvärn.

Bastu & dusch

Eftersnacket och gemenskapen är en stor del av paintballen. Vår After Play-anläggning med sin vedeldade bastu är en trevlig avrundning på er upplevelse. Vi startar bastun åt er om ni står för fiskarhistorierna.